O nama

Prva online knjižara u Crnoj Gori

Turbulentne devedesete

Naš početak 1992

Raster je počeo sa radom u doba velikih promjena. Te 1992 godine potpisan je ugovor u Mastrihtu i Evropa se ujedinjavala, dok Jugoslavija ulazi u finalni period raspada. Knjižara na Trgu Božane Vučinić je počela sa radom u doba velike inflacije i ekonomske suše. Medjutim, zahvaljujući dobroj snadbjevenosti, cijenama i kvalitetu robe, knjižara je postala jedna od najposjećenijih u Podgorici.

Novi milenijum nove oblasti rada

2001 - Prva online knjižara

Već 2001 smo pokrenuli prvi online website prodaje knjižarskog i kancelarijskog materijala i mašina u Crnoj Gori. Vrlo brzo uslijedilo proširenje na veleprodajni segment, a kasnije se pojavio i odjeljak firme za prodaju računara, vaga i fiskalnih kasa. U doba prelaska na rad sa fiskalnim kasama, po licenci italijanskog proizvodjača FASY, radili smo prve prenosive uređaje za tržište Srbije i Crne Gore.

Raster grupacija firmi

Tek počinjemo

Posljednjih godina smo, kao dio grupacije Raster, fokusirani na on-line prodaju i maloprodaju kao i na snadbijevane velikih organizacija kancelarijskim materijalom i office mašinama. Na našem korporativnom sajtu možete dobiti više informacija o ostalim djelatnostima kojima se grupacija bavi, kao što je arhiviranje, komunikacije, IT rješenja i specijalna štampa sa posebnim sigurnosnim elementima (sličnim onim koji se nalaze na novčanicama).

Besplatna isporuka

Na sve porudžbine preko €39

Povraćaj robe

Jednostavno i bezbrižno. Proizvod mozete vratiti sami ili sačekati našeg kurira

Korisnička podrška

Za dodatne slike i objašnjenja nas kontaktirajte Viber-om na: +38269340988

100% Sigurno plaćanje

Možete izvršiti plaćanje karticom, kešom ili preko bankarske aplikacije kao CKB GO