Dajemo do 20% POPUSTA na školske torbeDječaciDjevojčice * Ograničena ponuda.

Reklamacije i otkazivanje

Povrat / Reklamacije

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni artiklom, isti možete zamijeniti za nešto drugo ili vratiti u zamjenu za novac unutar 14 dana od primanja artikla. Da biste ostvarili ovo pravo, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakovanju sa svom opremom i dokumentacijom s kojima je proizvod bio originalno isporučen.

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljki pa Vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu. Ukoliko ustanovite, prilikom prve upotrebe, da je uređaj koji ste dobili neispravan, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku izvršili zamjenu za ispravan uređaj.

Reklamacije kupci mogu javljati putem telefona 020 620053 ili putem maila prodaja@rasterdoo.com. Kupac bi prilikom javljanja trebalo da zna broj narudžbe, broj računa ili svoje korisničko ime kako bismo mogli ući u trag narudžbi.

Povraćaj sredstava

U slučaju povraćaja sredstava kupcu koji je predhodno platio nekom od platnih kartica, dijelimično ili u cijelosti, a bez obzira na razlog vraćanja, taj povraćaj se vrši isključivo preko iste VISA, Maestro ili MasterCard kartice koja je korišćena za plaćanje. Ovo znači da će naša banka na naš zahtijev obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.