Dajemo do 20% POPUSTA na školske torbeDječaciDjevojčice * Ograničena ponuda.

O nama

POČECI

godina rada
…od kojih godina online. Počeli smo kao prodaja kancelarijskog i školskog materijala što je i danas dio poslovanja.

“ Pronađite proizvode koji Vas inspirišu, ili poklone koji odišu toplinom. Od zaista posebnih brand proizvoda do neočekivanih ili ručno rađenih Bobi brand proizvoda, rezultati pretrage će Vas iznenaditi ”

Istorijat

Raster je počeo sa radom 1993 godine kao knjižara i papirnica (prodaja kancelarijskog materijala). Knjižara na Trgu Božane Vučinić (ili staro pogrebno kako su se Podgoričani orijentisali) je počela sa radom u doba velike inflacije i ekonomske suše. Medjutim, zahvaljujući dobroj snadbjevenosti, cijenama i kvalitetu robe – uvjek sa paznjom izabrane, knjižara je postala jedna od najposjećenijih u Podgorici.

Većina knjižara je bila u to doba još uvijek u državnom vlasništvu i njihovi direktori su bili sputani i novčano i izborom robe koju su mogli da plasiraju. Rasterova Knjizara 1 na “pogrebnom” je bila upravo ono sto je gradu trebalo. Vrlo brzo uslijedilo proširenje na veleprodajni segment, a kasnije se pojavio i odjeljak firme za prodaju računara, vaga i fiskalnih kasa. U poslijednje vrijeme smo takodje poznati po snadbijevanju velikih organizacija, kao i specijalnoj štampi sa posebnim sigurnosnim elementima (sličnim onim koji se nalaze na novčanicama).

Filozofija rada i misija preduzeća

Tokom svog dana, ljudi provedu jednu trećinu vremena u slobodnim aktivnostima, jednu trećinu spavajući, a trećinu radeći. Radna sredina je zato veoma važan ambijent koji izuzetno utiče na kvalitet življenja. Misija Rastera je da svojim proizvodima i uslugama poveća kvalitet življenja svojih klijenata u onom segmentu života na koji može da utiče – Life in Office.

Online trgovina

Sačuvajmo ljudsku interakciju

Raster online trgovina je osmišljena za radni i kreativni prostor. Mi smo mjesto gdje možete naći za svakodnevne potrebe u školi ili kancelarijie, ali takođe i dom specijalnih, izvanrednih artikala koji pobuđuju vašu maštu, od jedinstvenih ručno-rađenih komada do umjetničkog, slikarskog i kraft materijala.

U doba povećane automatizacije, mi se trudimo da uvjek u pozadini vaše porudžbine, bude neko sa kim možete da porazgovarate ili pošaljete poruku.

Kako sve funkcioniše

Kada poručite preko naše online platforme, za svaki bitan korak porudžbine ćete dobiti email. Ako imate neka dodatna pitanja ili vam treba dodatno pojašnjenje, dovoljno je da nam pošaljete Viber, email ili facebook poruku.

Neobični i interesantni proizvodi

Pronađite proizvode koji Vas inspirišu, ili poklone koji odišu toplinom. Od zaista posebnih brand proizvoda do neočekivanih ili ručno rađenih Bobi brand proizvoda, rezultati pretrage že Vas iznenaditi. Povremeno obratite pažnju na naše istaknute proizvode, koje biramo za Vas.

Sigurna trgovina

Online trgovina je svakodnevnica u svijetu, dok je kod nas njen razvoj kasnio. Nije čudo što talas popularnosti kod nas doživljen sa nevjericom i oklijevanjem jer je toliko kasnio. Naša je politika je da prilazimo tom problemu zdravim pogledom i sa dozom fleksibilnosti.

Zato, birajte način kupovine sa kojim se osjećate najviše sigurni, sa kojim ste najviše komforni. Možete platitinekom od ebanking aplikacija (kao CKB GO), uplatom preko žiro računa ili direktno kuriru (pouzećem).

PRAVI IZBOR

Besplatna Dostava

Besplatna i brza dostava je dostupna u Podgorici. Za sve ostale gradove, cijena transporta kurirskom službom je samo €2.

Jednostavna zamjena.

Kada trgujete preko Raster website-a možete jednostavno zamijeniti pogešno kupljene proizvode ili doplatiti za druge.

Online Podrška

Uvjek nas možete kotaktirati za pomoć, pojašnjenje ili dodatne slike pomoću Viber chat-a na primjer..

NAŠI KLIJENTI

Vlado

VladoLovćen osiguranje

Stub ili ogledalo kompanije bi trebali da budu zaposleni u njoj. Saradanja sa zaposlenima, pogotovo prodajnom mrežom je na visokom nivou, gdje okosnicu saradnje čine ljubaznost,posvećenost, stručnost i otvorenost prema korisnicima.

Sanja

SanjaElkotim

Imate veći izbor kvalitetnijih proizvoda u odnosu na konkurenciju.

0
+
USPJEŠNIH TRANSAKCIJA
0
+
ČLANOVI TIMA
0
HR
PODRŠKA DOSTUPNA
0
+
ŠOLJA KAFE
0
%
POZITIVNE RECENZIJE